Dispositivos e acessórios
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
Preparação 10min
Total 9h 25min
550 g
Ingredientes
-
kuru fasulye250 g
-
su fasulyeleri ıslatmak için üzerlerini 3 parmak geçecek kadar ekstra su1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 550 g
Sódio
55 mg
Proteína
4.5 g
Energia
324.3 kJ /
77.5 kcal
Gordura
0.5 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
17.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Rozbif, Parmesanlı Minik Çörekler ve Haşlanmış Sebzeler
Nenhuma avaliação
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10min
Buğday Salatası
35min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10min
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Pratik Aşure
2h 15min