Sejkroketter med oliven

Sejkroketter med oliven

5.0 1 avaliação
Preparação 40min
Total 1h 40min
24 stykker

Ingredientes

  • persilleblade, friske
    20 g
  • daggammelt hvidt brød tørt, revet i stykker
    150 g
  • løg i kvarte
    250 g
  • fed hvidløg
    2
  • smør, saltet i tern
    100 g
  • sejfileter uden skind og ben
    600 g
  • fløde, cirka 48 %
    200 g
  • hvedemel
    200 g
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • salt
    2 tsk
  • æg, store piskede
    3
  • solsikkeolie til stegning plus ekstra til smøring af hænder
  • sorte oliven, udstenede
    40 g

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 stykke

Proteína 6.7 g
Energia 1757.3 kJ / 420 kcal
Gordura 40 g
Hidratos de carbono 6.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo