Dispositivos e acessórios
Pizzahorn
Preparação 30min
Total 1h 5min
16 stykker
Ingredientes
-
parmesanost skåret i 3 cm stykker40 g
-
50 g madlavningsfløde, ca. 18%, usødetæblemos usødet50 g
-
rapsolie50 g
-
kvark, mager skåret i tern, skåret i stykker (se tip)250 g
-
æg1
-
salt1 tsk
-
speltmel (type 500-800)400 g
-
bagepulver1 tsk
-
speltmel (type 500-800), til bordpladen
-
soltørrede tomater i olie drænet fra saltlagen100 g
-
mozzarella hård, skåret i stykker150 g
-
tomatpure (opcional)1 tsk
-
oregano, tørret1 tsk
-
timian, tørret1 tsk
-
vand til pensling af horn
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stykke
Sódio
346 mg
Proteína
10 g
Energia
766 kJ /
183 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klar, parat, skolestart II
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gougères
Nenhuma avaliação
Cheesecake med woodruffsirup
Nenhuma avaliação
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Fødselsdagsboller
Nenhuma avaliação
Blomsterboller
Nenhuma avaliação
Ciabatta
Nenhuma avaliação
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nenhuma avaliação
Lasagneruller med spinat
Nenhuma avaliação
Salte aperitifstjerner
Nenhuma avaliação
Mini franskbrød med blommefyld
Nenhuma avaliação
Juletræscanapeer
Nenhuma avaliação
Juletræsbrød
Nenhuma avaliação