Dispositivos e acessórios
Cremet torsk
Preparação 10min
Total 45min
6 portioner
Ingredientes
-
løg i kvarte200 g
-
olivenolie70 g
-
kartofler skåret i skiver (5 mm)600 g
-
vand100 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
torskefileter uden skind og ben, skåret i stykker (3 cm)500 - 600 g
-
sorte oliven90 g
-
mælk400 g
-
smør i tern65 g
-
hvedemel60 g
-
fiskebouillon, terning (til 0,5 l)1
-
muskatnød, stødt eller efter smag2 knivspidser
-
fløde, cirka 48 %200 g
-
rasp100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23.4 g
Energia
2591 kJ /
619 kcal
Gordura
40.8 g
Hidratos de carbono
39.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hvid fisk
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stegte nudler med rejer
Nenhuma avaliação
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Havbras med krydderolie
Nenhuma avaliação
Laks med grøntsagssovs
Nenhuma avaliação
Burger af havtaske og laks
Nenhuma avaliação
Fiskeburger
Nenhuma avaliação
Laks med aromaer ved 50°C
Nenhuma avaliação