Dispositivos e acessórios
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Preparação 15min
Total 25min
30 stuks
Ingredientes
-
gepelde amandelen100 g
-
abrikoos, gedroogd, ontpit200 g
-
eieren3
-
maïsbloem bio150 g
-
polenta100 g
-
boter in kleine blokjes (± 1 cm)150 g
-
bitter amandel aroma1 tl
-
citroenschil
-
50 g wateramandelmelk50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
2.3 g
Energia
461 kJ /
111 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1.4 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Desserts
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tomatensoep met Burrata
35 min
Lactosevrije luikse wafels
Brak ocen
Rode bietensap
10 min
Dubai Chocolate Macarons
Brak ocen
Champagne crème cake
Brak ocen
IJskroon van meringue en frambozen
4 godz. 10 min
Chai latte parfait
15 godz. 5 min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 godz. 10 min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 godz. 20 min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Brak ocen
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 min
Dubai Chocolate Tiramisu
Brak ocen