
Dispositivos e acessórios
Fish Ceviche
Preparação 25min
Total 3h 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh white fish cut into pieces (1 cm/½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper510 g
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice200 g
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)200 g
-
red onions cut into pieces100 g
-
vegetable oil140 g
-
oregano, dried (opcional) to taste1 tsp
-
cilantro, fresh leaves only, plus extra to garnish15 g
-
avocado cubed (1 cm/½ in.)1
-
corn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
564.8 kcal /
2372 kJ
Proteína
28 g
Gordura
43.5 g
Hidratos de carbono
18.3 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Sódio
1105 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cancun Mexico
10 Receitas
Canadá
Canadá