![Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/836abcbc840ff1c135e4745ceb3d906b/Derivates/df556b174297c3e49fad5f05b3bf39a3dbdc5e7d.jpg)
Versões compatíveis
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Macadamia Ricotta
- 9 oz raw macadamia nuts (see Tip)
- water, to soak
- 1 lemon
- 3 oz ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (see Tip) (opcional)
- ½ oz extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 6 oz pistachio nuts, unsalted, shelled
- 3 ½ oz fresh basil, leaves only
- 2 oz fresh spinach leaves
- 8 oz extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
-
7
oz sun-dried tomatoes
ou 7 oz sun-dried tomatoes, in oil, drained - 7 oz Roma tomatoes, halved
- ½ oz fresh basil, leaves only
- 1 shallot, halved
- 5 oz red bell pepper, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz lemon juice
- 1 oz agave
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 1 oz fresh parsley, leaves only
- ½ oz fresh basil, leaves only
- ½ oz fresh spinach leaves
- 8 oz extra virgin olive oil
Assembly
- 8 oz zucchini (approx. 6 in. long)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 heirloom tomatoes (medium-sized)
- fresh basil, e.g. petite Italian basil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5839 kJ / 1395.6 kcal
- Proteína
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 46.8 g
- Gordura
- 133.2 g
- Gordura saturada
- 20.4 g
- Fibra
- 14.9 g
- Sódio
- 1271.9 mg
Receitas alternativas
Cauliflower with Pea Purée
40 Min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Refried Beans
4sa 10 dk
Beet Vinaigrette
15 dk
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 dk
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 Min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Everything Bagel Dip
10min
Mushroom Taco Filling
35 Min