
Versões compatíveis
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Macadamia Ricotta
- 9 oz raw macadamia nuts (see Tip)
- water to soak
- 1 lemon
- 3 oz ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (see Tip) (opcional)
- ½ oz extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 6 oz pistachio nuts, unsalted shelled
- 3 ½ oz fresh basil leaves only
- 2 oz fresh spinach leaves
- 8 oz extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
-
7
oz sun-dried tomatoes
ou 7 oz sun-dried tomatoes, in oil drained - 7 oz Roma tomatoes halved
- ½ oz fresh basil leaves only
- 1 shallot halved
- 5 oz red bell pepper cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz lemon juice
- 1 oz agave
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 1 oz fresh parsley, leaves only
- ½ oz fresh basil leaves only
- ½ oz fresh spinach leaves
- 8 oz extra virgin olive oil
Assembly
- 8 oz zucchini (approx. 6 in. long)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 3 heirloom tomatoes (medium-sized)
- fresh basil e.g. petite Italian basil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1395.6 kcal / 5839 kJ
- Proteína
- 19 g
- Gordura
- 133.2 g
- Hidratos de carbono
- 46.8 g
- Fibra
- 14.9 g
- Gordura saturada
- 20.4 g
- Sódio
- 1271.9 mg
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