Dispositivos e acessórios
Yucatan Style Sopa de Lima
Preparação 20min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Roma tomatoes cut into pieces115 g
-
onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves with skin on4
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
oregano, dried2 tsp
-
allspice berries½ tsp
-
whole black peppercorns¼ tsp
-
cloves3 tsp
-
lime juice60 g
-
habanero chilli cut in half1
-
salt to taste1 tbsp
-
chicken stock1840 g
-
chicken breasts, skinless, boneless cut into pieces (5 cm/2 in.)625 - 655 g
-
corn tortillas cut into strips and fried, to garnish140 g
-
tomatoes quartered, seeded, diced, to garnish200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1668.3 mg
Proteína
34.2 g
Energia
1350.2 kJ /
322.7 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cancun Mexico
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Nenhuma avaliação
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Nenhuma avaliação
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Basil Peach Sorbet
10min
Champagne lemon slush
10min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Nenhuma avaliação
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min