Dispositivos e acessórios
Chicken Mole Verde
Preparação 20min
Total 1h 5min
8 portions
Ingredientes
-
pepitas, unsalted100 g
-
peanuts, dry-roasted, unsalted60 g
-
romaine lettuce cut into pieces85 g
-
spinach leaves, fresh140 g
-
green onion green part only1
-
cilantro, fresh leaves only3 sprigs
-
parsley, fresh leaves only2 sprigs
-
serrano chilli destemmed, deseeded1
-
salt to taste1 ½ tbsp
-
ground cumin1 pinch
-
garlic cloves2
-
onion cut into pieces100 g
-
green tomatillos cut in halves395 g
-
vegetable oil30 g
-
water395 g
-
chicken legs, skinless, bone in8
-
cooked rice to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1678.1 mg
Proteína
70.2 g
Energia
2251.8 kJ /
538.2 kcal
Gordura
23.8 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
8.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cancun Mexico
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Fruit Ice Cream
5min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Five seed bread
1h 50min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Nenhuma avaliação
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1h 10min
Enchilada Lettuce Wraps
35min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Black tahini banana bread
1h 20min
Horchata
5min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3h 50min