Dispositivos e acessórios
Pompoenbrood
Preparação 15min
Total 1h 45min
12 porties
Ingredientes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
130.1 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Gordura
16.8 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
21.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pompoen & Peer
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Champignon en spinazie lasagne
Nenhuma avaliação
Spaanse brunch
1h 15min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nenhuma avaliação
Cashew- en kokosmelk
10min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Halloween pompoentaart
4h
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Nenhuma avaliação
Boekweit met champignons
25min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Groentensaus voor pasta
40min