Dispositivos e acessórios
Gombás mártás
Preparação 10min
Total 20min
1 csésze
Ingredientes
-
petrezselyem levél, sima, friss csak levelek2 - 3 ág
-
fokhagyma gerezd2
-
vaj, sózott40 g
-
mogyoróhagyma félbevágva3
-
fehér bor50 g
-
shiitake gomba, friss szeletekre vágva250 g
-
portobello gomba, friss szeletekre vágva150 g
-
Worcestershire szósz2 ek
-
tejszín, 35 % zsírtartalommal250 g
-
só ízlés szerint
-
feketebors, őrölt ízlés szerint
-
metélőhagyma, friss apróra vágva10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 csésze
Sódio
987 mg
Proteína
16.4 g
Energia
5328.7 kJ /
1184.2 kcal
Gordura
124.6 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
80.3 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kedvencünk: a gomba
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bazsalikomos pesto
10min
Mustáros-kapros szósz
2h 15min
Indiai mustár
15min
Rozmaringos vörösáfonya chutney
45min
Spenótos articsókás fokhagymás kenyér
Nenhuma avaliação
Kenyérszósz
Nenhuma avaliação
Obatzter (kenhető sajt)
10min
Gombás pástétom
Nenhuma avaliação
Chili zselé
Nenhuma avaliação
Édesburgonya frittata korianderes chili szósszal
1h 35min
Taramasalata (Ikrasaláta)
Nenhuma avaliação
Ikrasaláta
Nenhuma avaliação