Dispositivos e acessórios
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Preparação 15min
Total 20min
4 portie
Ingredientes
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
40 mg
Proteína
3.9 g
Energia
284 kJ /
67.9 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter+
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Snackflix Board
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nenhuma avaliação
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Express Aardbeien Dessert
5min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nenhuma avaliação
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h