Dispositivos e acessórios
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
Preparação 25min
Total 1h 10min
4 stuks
Ingredientes
-
bloem plus extra voor het bestuiven215 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten200 g
-
suiker130 g
-
eieren3
-
pecannoten plus extra voor de garnering100 g
-
hazelnoten25 g
-
pure chocolade in stukken100 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 snuifje
-
poedersuiker om te bestuiven
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
190.6 mg
Proteína
15.7 g
Energia
4575.2 kJ /
1093.5 kcal
Gordura
77 g
Fibra
7.2 g
Gordura saturada
34.9 g
Hidratos de carbono
90.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kerst menu
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Appel en citroen krans
50min
Snelle brownie
25min
Pistache Moelleux
Nenhuma avaliação
Chocolade babka
3h
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Nenhuma avaliação
Karamel parfait
Nenhuma avaliação
Ijslolly’s van watermeloen
Nenhuma avaliação
Vloeibare custard
Nenhuma avaliação
Yoghurtijs met mango
12h
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min