Dispositivos e acessórios
Basis kippenbouillon
Preparação 5min
Total 35min
1 portie
Ingredientes
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
3402 mg
Proteína
65 g
Energia
2268 kJ /
540 kcal
Gordura
5 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chicago deep dish-pizza
Nenhuma avaliação
Vegan boter
Nenhuma avaliação
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Pompoen baba ganoush
35min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Kippenbouillonpasta
45min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Lang rijzende pizza
Nenhuma avaliação
Pruimentaart
1h 30min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Nenhuma avaliação
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min