Dispositivos e acessórios
Kreplach
Preparação 30min
Total 55min
15 porties
Ingredientes
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
806 mg
Proteína
12 g
Energia
766 kJ /
182 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Goulash van linzen en champignons
45 dk
Zuivelvrije tzatziki
Değerlendirme yok
Vegan challah brood
2sa 30 dk
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1sa 20 dk
Veenbes & rode biet koekjes
2sa 40 dk
Chocoladereep likeur
15 dk
Pâté in korst
10sa
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Değerlendirme yok
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1sa
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Değerlendirme yok
BBQ-saus
20 dk
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 dk