Dispositivos e acessórios
Krokante Onsen Eieren met Kool
Preparação 15min
Total 2h
6 portie
Ingredientes
-
panko paneermeel150 g
-
water1000 g
-
eieren, medium (53-63 g) kamertemperatuur6
-
olie om te bakken
-
witte kool fijngehakt200 g
-
teriyaki saus6 el
-
rode peper, vers in dunne plakjes gesneden, om te bestrooien1
-
koriander, vers fijngehakt, voor de garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
821.4 mg
Proteína
11.3 g
Energia
827.6 kJ /
197.8 kcal
Gordura
6.4 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
23.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Pindakaas Crackers
35min
Perzik- en Amandelijs
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Geode cake
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Fijngehakt rauw vlees
35min
Groen gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Appel Pinda Rolls
Nenhuma avaliação
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nenhuma avaliação