Dispositivos e acessórios
Aardappelgratin
Preparação 25min
Total 1h 10min
6 porties
Ingredientes
-
aardappelen geschild, in stukken gesneden, die passen in de invoeropening van de Cutter1200 g
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
knoflookteentje1
-
room, min. 30% vet400 - 500 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
386 mg
Proteína
10 g
Energia
1770 kJ /
423 kcal
Gordura
26 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter
15 Receitas
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Vloeibare karamel
25min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Spaghetti carbonara
30min
Slagroom
10min
Karamel varkensvlees
45min
200 g ui karameliseren
40min
Knapperige chocolade stokjes
55min
Aalsterse Vlaai
1h
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Romige pasta met kip en broccoli
30min