Dispositivos e acessórios
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Preparação 20min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
302.8 mg
Proteína
2.4 g
Energia
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
9.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter
15 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Groentesandwiches
Nenhuma avaliação
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nenhuma avaliação
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nenhuma avaliação
Soba noodle mee goreng
40min
Oost-Europese brunch
Nenhuma avaliação
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min