Dispositivos e acessórios
Kaneelrolletjes met glazuur
Preparação 30min
Total 2h 30min
12 porties
Ingredientes
Deeg
-
water bij kamertemperatuur125 g
-
lichte room (ong. 18% vet) halve room, bij kamertemperatuur80 g
-
suiker50 g
-
boter bij kamertemperatuur30 g
-
gedroogde gist1 ½ el
-
zout½ tl
-
eierdooier1
-
bloem415 g
Vulling
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) bij kamertemperatuur25 g
-
bruine suiker75 g
-
kristalsuiker75 g
-
kaneel, gemalen1 ½ el
Glazuur
-
boter bij kamertemperatuur30 g
-
poedersuiker140 g
-
roomkaas bij kamertemperatuur60 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
4 g
Energia
1323 kJ /
315 kcal
Gordura
55 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Familie en vrienden
15 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Snelle brownie
25min
Lolly's met aardbeien
Nenhuma avaliação
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Romige Feta Dip
Nenhuma avaliação
Cijfertaart
Nenhuma avaliação
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Kleverige toffeepuddings
Nenhuma avaliação
Smoothie trio
10min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Muffins met chocoladechips
1h
Brusselse Wafels
1h