Dispositivos e acessórios
Stekta grönsaker och jordnötssås
Preparação 15min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
-
blandade grönsaker hårda (t.ex. broccoli, blomkål, morötter, gröna bönor, rotselleri, svamp), skuren i bitar (1 cm)500 g
-
blandade grönsaker mjuka (t.ex. lök, selleri, spenat, kål, hispikål), skuren i bitar (3-5 cm)300 g
-
vitlöksklyfta1
-
vegetabilisk oljasolrosolja20 g
-
vatten50 g
-
socker10 g
-
sojasås20 g
-
salt½ tesked
-
malen svartpeppar1 tesked
-
jordnötssmör100 g
-
solrosoljasesamolja10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
794 mg
Proteína
16 g
Energia
1809 kJ /
432 kcal
Gordura
22 g
Fibra
13 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hållbart & Gott!
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
15-minuters nudlar
Nenhuma avaliação
Champinjon- & spenatpaj
50min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Nenhuma avaliação
Pastasallad med grönkålspesto
50min
Paj med spenat, tomat och getost
Nenhuma avaliação
Grönsaksragu med pasta
45min
Höstpasta
Nenhuma avaliação
Böngryta med grönsaker
Nenhuma avaliação
Vegansk bönburgare
1h 20min
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Nenhuma avaliação
Paneer tikka pizza
Nenhuma avaliação
Paneer Makhani
1h