Dispositivos e acessórios
Rabarber- og jordbærsyltetøj
Preparação 15min
Total 30min
4 glas
Ingredientes
-
rabarber skåret i stykker (2 cm)500 g
-
jordbær250 g
-
Syltetøj sukker750 g
-
vaniljestang kun frø1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 krukke
Proteína
1 g
Energia
3315 kJ /
779 kcal
Gordura
0 g
Fibra
5.3 g
Hidratos de carbono
190 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chutney med karamelliseret rødløg
24h
Peanutbutter
Nenhuma avaliação
Crunchy peanutbutter
Nenhuma avaliação
Mælkebøtte-honning
Nenhuma avaliação
New York-style cheesecake med jordbærsauce
Nenhuma avaliação
Sirup af brun sukker
20min
Choux Puffs med karamel og appelsin
Nenhuma avaliação
Scones med chokoladestykker og hindbærmarmelade
Nenhuma avaliação
Appelsincurd
Nenhuma avaliação
Appelsinmarmelade
2h 30min
Gulerodsmarmelade
Nenhuma avaliação
Rosenblademarmelade
45min