Dispositivos e acessórios
Boemkool buffalo hapjes
Preparação 15min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9.9 g
Energia
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Gordura
27.2 g
Fibra
8.8 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan hoofdgerechten
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kleverige sesamkip
40min
Oost-Europese brunch
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Nenhuma avaliação
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Miso carbonara udon noedels
25min
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Aromatische kipcurry
1h
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Miso Udon Noedels
20min
Kip tikka masala
1h 10min