Dispositivos e acessórios
Druiven en cava trifle
Preparação 30min
Total 4h 30min
8 porties
Ingredientes
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
4 el gemengde granen, ontbijt, knapperigwafelrollen verkruimeld4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
44.1 mg
Proteína
5 g
Energia
1799 kJ /
430 kcal
Gordura
16.2 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
64.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Volkoren pitabrood
Nenhuma avaliação
Hornazo
Nenhuma avaliação
Crème pâtissière
15min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Roggebrood
Nenhuma avaliação
Appel Pinda Rolls
Nenhuma avaliação