Dispositivos e acessórios
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Preparação 45min
Total 4h
6 porties
Ingredientes
Panettone-crémeux
-
brood, panettone zonder korst200 g
-
room 40% vet200 g
-
volle melk100 g
-
suiker40 g
-
eierdooiers2
Gel van Mandarijn en Passievrucht
-
agar-agar3 g
-
suiker30 g
-
mandarijnsap versgeperst en gezeefd150 g
-
verse passievruchtpulp50 g
Crumble
-
bloem30 g
-
amandelpoeder30 g
-
suiker30 g
-
boter in blokjes, koud30 g
-
zout1 snuifje
Vanille-kokosmousse
-
room 40 % vetgehalte200 g
-
kokosmelk50 g
-
bloemsuiker30 g
-
1 tl vanillepastavanillepeul enkel de zaadjes½
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
141.1 mg
Proteína
7.9 g
Energia
2432.9 kJ /
581.5 kcal
Gordura
38.2 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
20.7 g
Hidratos de carbono
53.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hap en Tap
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nenhuma avaliação
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nenhuma avaliação
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Mango-kokos lekkernij
Nenhuma avaliação
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min