![Indonesian Vegetable Spring Roll Indonesian Vegetable Spring Roll](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4931297d73e2cf3ca0ba28283a2eb260/Derivates/4980dd75311385b14d4a452850b69121c9eaa226.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g fresh flat green beans, trimmed
- 50 g carrot, peeled
- 100 g chicken breast, cut in pieces
- 40 g vegetable oil, plus extra for frying
- 2 garlic cloves
- 50 g bean sprouts (taugeh)
- ½ tsp sugar
- ½ tsp salt
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- ¼ tsp white pepper powder
- 14 spring roll rice paper
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1637 kJ / 391 kcal
- Proteína
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 54 g
- Gordura
- 8 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 10 g
- Sódio
- 626 mg
Receitas alternativas
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min
Strawberry White Chocolate Cheesecake
6h 30min
Fresh Orange Juice
5 min
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1h 30min
Boiled Eggs
20 Min
Dalgona coffee classic (Korean coffee)
10 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 godz. 5 min
Chocolate Batik Cookies
45 Min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Ground Coffee for Brewing
5 min