Dispositivos e acessórios
Indonesian Vegetable Spring Roll
Preparação 10min
Total 40min
14 pieces
Ingredientes
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
626 mg
Proteína
27 g
Energia
1637 kJ /
391 kcal
Gordura
8 g
Fibra
10 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Pizza Bianca
45min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
South African yellow rice using rice mode
20min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Sambal Brinjal
40min
Lamb Varuval
1h 10min
Char Kway Teow
25min
Mee Goreng Mamak
20min
Curry Mee
30min