Dispositivos e acessórios
Maïsbrood en cheddar muffins
Preparação 15min
Total 45min
12 stuks
Ingredientes
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
254 mg
Proteína
5.3 g
Energia
959.8 kJ /
229.4 kcal
Gordura
15.2 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
19.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Vanille Yoghurt
Nenhuma avaliação
Amarant cacao balletjes
Nenhuma avaliação
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Nenhuma avaliação
Paneer tikka pizza
Nenhuma avaliação
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nenhuma avaliação
Pistache Kunafa Brownie
Nenhuma avaliação
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação
Veelzijdige stevige soep
50min