Dispositivos e acessórios
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Preparação 30min
Total 2h
12 stuks
Ingredientes
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
155.9 mg
Proteína
5.5 g
Energia
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
24.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Nessuna valutazione
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Nessuna valutazione
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Aardbei-lavendel marshmallows
Nessuna valutazione
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Maanzaadslakken
Nessuna valutazione
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Gazellehoorns
1h
Hazelnootijs
Nessuna valutazione
Drie kaas pides
1h 40min