Dispositivos e acessórios
Torsk i kokoskarry
Preparação 5min
Total 25min
4 portioner
Ingredientes
-
fed hvidløg1
-
porrer skåret i stykker (3 cm)80 g
-
jordnøddeolie20 g
-
gul karrypasta30 g
-
kokosmælk500 g
-
salt½ tsk
-
torskefilet skåret i stykker (4 cm)600 g
-
korianderblade, friske groft hakket, til pynt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portioner
Sódio
1722 mg
Proteína
123 g
Energia
7355 kJ /
1758 kcal
Gordura
97 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
74 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klar på 30 minutter
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremet torsk
45min
Stegte nudler med rejer
Nenhuma avaliação
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Havbras med krydderolie
Nenhuma avaliação
Laks med grøntsagssovs
Nenhuma avaliação
Burger af havtaske og laks
Nenhuma avaliação
Fiskeburger
Nenhuma avaliação