Dispositivos e acessórios
Stegt fisk med syltede grøntsager og tamarindsovs
Preparação 30min
Total 1h 10min
4 portioner
Ingredientes
-
kinaradiser200 g
-
gurkemeje, stødt1 tsk
-
riseddike5 spsk
-
sukker1 tsk
-
mirin2 spsk
-
hvedemel20 g
-
majsmel20 g
-
ingefær, stødt1 tsk
-
kanel, stødt1 tsk
-
salt plus 1 knivspids til at krydre1 ½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
vand1080 g
-
linser, sort beluga, tørret100 g
-
fed hvidløg4
-
vegetabilsk olie plus ekstra til stegning20 g
-
chili, tørret i flager2 - 3 knivspidser
-
80 g palmesukker, alle typerfarin80 - 100 g
-
tamari80 g
-
kokosmælk200 g
-
800 g hvid fisk, filet, med skindhavaborrefilet (4-6 stykker), med skind800 g
-
citron kun tynde afskalninger af huden1
-
rød chili, frisk skåret i tynde strimler1
-
mikrogrønt til pynt
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
1089 mg
Proteína
47 g
Energia
2668 kJ /
638 kcal
Gordura
17 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
69 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nye smagsindtryk
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremet torsk
45min
Stegte nudler med rejer
Nenhuma avaliação
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Havbras med krydderolie
Nenhuma avaliação
Laks med grøntsagssovs
Nenhuma avaliação
Burger af havtaske og laks
Nenhuma avaliação
Fiskeburger
Nenhuma avaliação