
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1000 gramů kapra, s kůží nebo bez kůže
- 1 ½ čajové lžičky mletého zázvoru
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého
- 1 čajová lžička čerstvého kopru nebo sušeného
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1100 gramů vody
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 317 kcal / 1328 kJ
- Proteína
- 45.2 g
- Gordura
- 12.1 g
- Hidratos de carbono
- 0.8 g
- Fibra
- 0.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Kapr na modro
Nenhuma avaliação
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Kapr ve vinné páře
45min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1h
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1h 5min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1h 10min
Hrášková kaše
13min