Dispositivos e acessórios
Pestobrød
Preparação 30min
Total 2h 30min
10 portioner
Ingredientes
Dej
-
vand540 g
-
gær20 g
-
hvedemel560 g
-
sukker½ tsk
-
smør skåret i stykker30 g
-
salt2 tsk
-
30 g citronsaftcitronsyre1 tsk
Basilikumpesto
-
parmesanost skåret i stykker80 g
-
pinjekerner25 g
-
fed hvidløg1
-
basilikumblade40 g
-
ekstra jomfruolivenolie75 g
-
salt1 tsk
Servering
-
oliven sorte eller grøne, skåret i ringe50 g
-
tørrede tomater skåret i skiver50 g
-
hvedemel til drys
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
0 mg
Proteína
11 g
Energia
1534 kJ /
367 kcal
Gordura
15 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Påske II
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gougères
Nessuna valutazione
Cheesecake med woodruffsirup
Nessuna valutazione
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Nessuna valutazione
Fødselsdagsboller
Nessuna valutazione
Pizzahorn
Nessuna valutazione
Blomsterboller
Nessuna valutazione
Ciabatta
Nessuna valutazione
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nessuna valutazione
Lasagneruller med spinat
Nessuna valutazione
Salte aperitifstjerner
Nessuna valutazione
Mini franskbrød med blommefyld
Nessuna valutazione
Juletræscanapeer
Nessuna valutazione