Dispositivos e acessórios
Woodys "no butter" butter chicken
Preparação 10min
Total 40min
4 portioner
Ingredientes
-
ris, hvide, basmati180 g
-
vand1000 g
-
løg skåret i halve1
-
fed hvidløg3
-
rød chili, lang1
-
ingefær2 cm
-
kokosolie20 g
-
havsalt½ tsk
-
koriander, stødt3 tsk
-
spidskommen, stødt3 tsk
-
kanel, stødt⅛ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
nellike, stødt¼ tsk
-
laurbærblad, tørret1
-
kyllingelår, uden skind og ben skåret i tre500 g
-
200 g kokosmælk, dåsekokosfløde200 g
-
tomatpure40 g
-
flåede tomater200 g
-
grønkål skåret i skiver50 g
-
korianderblade, friske til pynt4 - 5 kviste
-
citron skåret i både½ - 1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
674 mg
Proteína
30 g
Energia
2158 kJ /
514 kcal
Gordura
24 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sam Wood
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Butter chicken
50min
Kødboller med tomatsauce
45min
BBQ pulled kylling
Nenhuma avaliação
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação