Dispositivos e acessórios
Kalkunfrikadeller med grønkålssalat
Preparação 20min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
Forberedelse
-
bredbladet persille, frisk stængler og blade5 kviste
-
ekstra jomfruolivenolie1 tsk
-
æblecidereddike1 spsk
-
havsalt efter smag
-
dijonsennep1 spsk
-
sort peber, stødt efter smag
Grønkålssalat
-
gulerødder skåret i stykker150 g
-
rødløg40 g
-
rødkål skåret i stykker150 g
-
courgette skåret i stykker150 g
-
grønkål stilke fjernet og strimlet4 blade
Kalkunfrikadeller
-
rødløg40 g
-
courgette skåret i stykker100 g
-
skalotteløg1
-
500 g kyllingefarskalkun, hakket (Se tip)500 g
-
æg1
-
rød karrypasta1 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie til stegning
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
571 mg
Proteína
31 g
Energia
1451 kJ /
345 kcal
Gordura
20 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sam Wood
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Butter chicken
50min
Kødboller med tomatsauce
45min
BBQ pulled kylling
Nenhuma avaliação
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação