Dispositivos e acessórios
Fuldkorns-påskebrød med æg og røget ørred
Preparação 20min
Total 1h 45min
30 skive
Ingredientes
Fuldkornspåskebrød
-
rødløg halveret, plus ekstra til pynt, skåret i ringe100 g
-
dild, frisk (ca. 20 g), kun blade1 bundt
-
mælk300 g
-
honning15 g
-
gær smuldret20 g
-
fuldkornsmel plus ekstra til drys560 g
-
æg, medium1
-
salt2 tsk
-
smør skåret i stykker50 g
Æg
-
æg, medium4
-
vand
Servering
-
æggeblomme slået, til børstning1
-
citronsaft friskpresset30 g
-
salatblade blandet100 g
-
sort peber, friskkværnet
-
ørred, røget skåret i stykker150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 skive
Sódio
121 mg
Proteína
5 g
Energia
444 kJ /
106 kcal
Gordura
3 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Påske II
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gougères
Nenhuma avaliação
Cheesecake med woodruffsirup
Nenhuma avaliação
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Fødselsdagsboller
Nenhuma avaliação
Pizzahorn
Nenhuma avaliação
Blomsterboller
Nenhuma avaliação
Ciabatta
Nenhuma avaliação
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nenhuma avaliação
Lasagneruller med spinat
Nenhuma avaliação
Salte aperitifstjerner
Nenhuma avaliação
Mini franskbrød med blommefyld
Nenhuma avaliação
Juletræscanapeer
Nenhuma avaliação