Rejesuppe med glasnudler

Rejesuppe med glasnudler

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 30min
4 portioner

Ingredientes

  • fed hvidløg
    2
  • skalotteløg
    30 g
  • vegetabilsk olie
    20 g
  • vand
    1300 g
  • grøntsagsbouillon
    1 spsk
  • salt
    1 tsk
  • svampe, friske halveret, hvis den er større end 2 cm
    100 g
  • citrongræs, frisk (opcional) skåret i 10 cm stykker
    10 g
    10 g ingefær, skåret i 10 cm stykker
  • glasnudler gennemblødt i vand i 5 minutter
    150 g
  • rejer friske eller frosne eller kogte
    250 g
  • cherrytomater
    100 g
  • forårsløg (tyndt skåret)
    10 g
  • sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
    10 g
  • sukkerærter
    100 g
  • koriander, frisk finthakket (ca. 2 mm)
    2 kviste

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 958 mg
Proteína 11 g
Energia 1138 kJ / 272 kcal
Gordura 8 g
Fibra 2 g
Gordura saturada 1 g
Hidratos de carbono 39 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo