Dispositivos e acessórios
Kremet ertepasta
Preparação 10min
Total 25min
4 porsjoner
Ingredientes
-
emmentaler ost delt i biter60 gram
-
løk delt i fire120 gram
-
hvitløksfedd1
-
olivenolje20 gram
-
vann450 gram
-
fløte100 gram
-
melk100 gram
-
1 teskje grønnsaksbuljong, smuldretgrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret1
-
havsalt½ - 1 teskje
-
muskatnøtt, malt2 klyper
-
pasta, tørr (f.eks. farfalle)300 gram
-
grønne erter, frosne tint200 gram
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
17.7 g
Energia
2277 kJ /
544 kcal
Gordura
23.8 g
Hidratos de carbono
64.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fristelser fra Roma
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kylling Penne med safran
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng med flaskegresskar
Nenhuma avaliação
Kylling-tagliatelle med pesto
Nenhuma avaliação
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Nenhuma avaliação
Pasta med tomat og aubergine
45min
Rekelinguine med krabbe
Nenhuma avaliação
Squashpasta med røkt laks
Nenhuma avaliação
Ravioli med reke og asparges basilikum
Nenhuma avaliação
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Nenhuma avaliação
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng
Nenhuma avaliação
Pasta med grønnsaksragu
Nenhuma avaliação