Dispositivos e acessórios
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Preparação 15min
Total 40min
4 porsjoner
Ingredientes
Kjøttboller
-
persilleblader, ferske10 gram
-
løk kvart50 gram
-
oliven, svart50 gram
-
havsalt½ teskje
-
malt svart pepper¼ teskje
-
oksekjøttdeig500 gram
Pasta og saus
-
løk kvart150 gram
-
hvitløksfedd2
-
olivenolje pluss 1 ss til steking15 gram
-
vann1000 gram
-
havsalt2 teskje
-
spaghetti350 gram
-
crème fraîche, min 30% fett80 gram
-
cherrytomater halvert200 gram
-
malt svart pepper¼ teskje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
36.5 g
Energia
3110 kJ /
743 kcal
Gordura
34.8 g
Hidratos de carbono
71 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fristelser fra Roma
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kylling Penne med safran
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng med flaskegresskar
Nenhuma avaliação
Kylling-tagliatelle med pesto
Nenhuma avaliação
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Nenhuma avaliação
Rekelinguine med krabbe
Nenhuma avaliação
Squashpasta med røkt laks
Nenhuma avaliação
Ravioli med reke og asparges basilikum
Nenhuma avaliação
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Nenhuma avaliação
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng
Nenhuma avaliação
Pasta med grønnsaksragu
Nenhuma avaliação