Kylling teriyaki

Kylling teriyaki

4.8 4 avaliações
Preparação 10min
Total 20min
4 portioner

Ingredientes

  • kyllingeoverlår, uden skind, med ben uden ben, skåret i tynde strimler (5 mm tykkelse)
    250 g
  • olivenolie
    30 g
  • skalotteløg skåret i skiver
    30 g
  • rød peberfrugt skåret i stykker (2-3 cm)
    100 g
  • broccoli opdelt i buketter
    120 g
  • gulerod snittet i tynde stænger
    50 g
  • sneærter trimmet
    30 g
  • ingefær skrællet
    10 g
  • fed hvidløg
    10 g
  • shoyu, soyasauce (se tips)
    70 g
  • honning
    30 g
  • majsmel
    2 tsk
  • vand
    2 tsk
  • koriander, frisk blade, til pynt (valgfrit)
  • sesamfrø til drysning

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 893 mg
Proteína 18 g
Energia 1148 kJ / 273 kcal
Gordura 16 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 3 g
Hidratos de carbono 12 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo