Dispositivos e acessórios
Ris salat med grøntsager
Preparação 20min
Total 45min
4 portioner
Ingredientes
Rissalat
-
koriander, frisk kun blade1 spsk
-
bredbladet persille, frisk kun blade1 spsk
-
løg kvarte100 g
-
rød peberfrugt kvarte100 g
-
vand600 g
-
ris120 g
-
courgette i tern (1 cm)100 g
-
aubergine i tern (1 cm)100 g
Forbinding
-
ekstra jomfruolivenolie60 g
-
citronsaft20 g
-
fed hvidløg1
-
rødvinseddike1 spsk
-
dijonsennep1 tsk
-
honning1 tsk
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
848 kJ /
203 kcal
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Grillmester
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremede champignoner
Nenhuma avaliação
Blomkålsris
10min
Karry-rejer (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Falafel-vafler
Nenhuma avaliação
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Nenhuma avaliação
Bulgurhvede
Nenhuma avaliação
Tostadas med kylling og raja
40min
Asparges med citronkapers
Nenhuma avaliação
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Nenhuma avaliação
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Nenhuma avaliação
Pimento dip
Nenhuma avaliação
Taramasalata
Nenhuma avaliação