Dispositivos e acessórios
Potato and Rosemary Focaccia
Preparação 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1090.9 mg
Proteína
18.8 g
Energia
2439.4 kJ /
583 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
100.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sheet Pan Dinners
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Potato Curry Soup
35min
Dutch Baby Pancake
20min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Southern Peach Cobbler
1h 15min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Spanish Rice
35min
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Steel Cut Oats
35min
Southern Potato Salad
1h 15min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min