Dispositivos e acessórios
Potato and Rosemary Focaccia
Preparação 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1090.9 mg
Proteína
18.8 g
Energia
2439.4 kJ /
583 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
100.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sheet Pan Dinners
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Avocado Tuna Salad
5min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Nenhuma avaliação
Latkes
35min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Bagels
1h 20min
Black tahini banana bread
1h 20min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Nenhuma avaliação