Dispositivos e acessórios
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
Preparação 10min
Total 1h 30min
12 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra to grease4 oz
-
lemons (approx. 2-3 lemons), unpeeled, quartered, seeds removed9 oz
-
large eggs3
-
plain yogurt6 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
sugar to taste10 - 12 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt½ tsp
-
confectioners sugar to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
164.7 mg
Proteína
5.4 g
Energia
1440.2 kJ /
344.2 kcal
Gordura
18.2 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
10.6 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eco-Friendly
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Apple Tart (TM6)
1h
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Shoofly Cake
1h 45min
Orange Pound Cake
1h 15min
Passion Fruit Tart with Meringue
5h 10min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min
Lemon Pound Cake
2h
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min