
Dispositivos e acessórios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Preparação 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
330.6 kcal /
1383.2 kJ
Proteína
4.9 g
Gordura
19.4 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
3.2 g
Sódio
251.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Diamond Club - First Edition
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos