Svinekam med kartoffelmos og salat

Svinekam med kartoffelmos og salat

Nenhuma avaliação
Preparação 25min
Total 1h
5 portion

Ingredientes

  • røget paprika, stødt
    2 spsk
  • chili, tørret i flager
    ½ tsk
  • tørret estragon
    1 tsk
  • spidskommen, stødt
    1 tsk
  • hvidløgspulver
    1 tsk
  • sukker
    1 tsk
  • svinekam (se tip)
    1000 g
  • kartoffel, melet skrællet, skåret i skiver
    1000 g
  • mælk
    350 g
  • salt
    1 tsk
  • smør i stykker
    30 g
  • muskatnød, stødt
    1 - 2 knivspids
  • persilleblad, frisk hakket, til servering
  • rucola til servering
    60 - 70 g
  • cherrytomat halveret, til servering
    20 - 25
  • balsamico til støvregn

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 623.2 mg
Proteína 47.4 g
Energia 2796.3 kJ / 668.3 kcal
Gordura 33.4 g
Fibra 6.5 g
Gordura saturada 13.5 g
Hidratos de carbono 44.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo