Dispositivos e acessórios
Entrecote med svampe risotto
Preparação 20min
Total 40min
2 portioner
Ingredientes
-
entrecote2
-
olivenolie
-
parmesanost skåret i stykker (3 cm)20 g
-
skalotteløg (ca. 30 g)½
-
smør30 g
-
ekstra jomfruolivenolie10 g
-
brune champignoner125 g
-
risottoris (f.eks. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutters kogetid160 g
-
hvidvin, tør30 g
-
vand410 g
-
½ tsk bouillon, kød eller grøntsagerbouillonterning (0,5l) kød eller grøntsager½
-
salt½ tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
882 mg
Proteína
76 g
Energia
4106 kJ /
981 kcal
Gordura
41 g
Fibra
21.9 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
69 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mad i Air-fryer
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Butter chicken
50min
Kødboller med tomatsauce
45min
BBQ pulled kylling
Nenhuma avaliação
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação