
Dispositivos e acessórios
Two Pound Apple Pie
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 slices
Ingredientes
Pie Crust
-
all-purpose flour plus extra to dust4 oz
-
unsalted butter cold, cut into pieces4 oz
-
salt½ tsp
-
water2 oz
Filling
-
water24 oz
-
lemon juice1 oz
-
Granny Smith apples cored and ends trimmed32 oz
-
unsalted butter cut into pieces8 oz
-
brown sugar4 oz
-
pure vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
all-purpose flour4 tbsp
-
salt½ tsp
-
caramel sauce to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Energia
756 kcal /
3163.2 kJ
Proteína
3.8 g
Gordura
48.4 g
Hidratos de carbono
79.4 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
30.3 g
Sódio
30.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Holiday Spiralizer
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos