Dispositivos e acessórios
Two Pound Apple Pie
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 slices
Ingredientes
Pie Crust
-
all-purpose flour plus extra to dust4 oz
-
unsalted butter cold, cut into pieces4 oz
-
salt½ tsp
-
water2 oz
Filling
-
water24 oz
-
lemon juice1 oz
-
Granny Smith apples cored and ends trimmed32 oz
-
unsalted butter cut into pieces8 oz
-
brown sugar4 oz
-
pure vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
all-purpose flour4 tbsp
-
salt½ tsp
-
caramel sauce to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
30.9 mg
Proteína
3.8 g
Energia
3163.2 kJ /
756 kcal
Gordura
48.4 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
30.3 g
Hidratos de carbono
79.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holiday Spiralizer
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Fruit Ice Cream
5min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6h 10min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10min
Challah
3h 10min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1h 20min
Pumpkin Pie
5h 50min
Egg Free Pistachio Ice Cream
8h 20min
Mango Blackberry Spritzer
2h 5min
Unsalted Butter
15min
Boba Tea (Bubble Tea)
1h
Brioche Buns
2h