Dispositivos e acessórios
Two Pound Apple Pie
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 slices
Ingredientes
Pie Crust
-
all-purpose flour plus extra to dust4 oz
-
unsalted butter cold, cut into pieces4 oz
-
salt½ tsp
-
water2 oz
Filling
-
water24 oz
-
lemon juice1 oz
-
Granny Smith apples cored and ends trimmed32 oz
-
unsalted butter cut into pieces8 oz
-
brown sugar4 oz
-
pure vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
all-purpose flour4 tbsp
-
salt½ tsp
-
caramel sauce to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
30.9 mg
Proteína
3.8 g
Energia
3163.2 kJ /
756 kcal
Gordura
48.4 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
30.3 g
Hidratos de carbono
79.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holiday Spiralizer
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Peanut Butter Pie
5h 50min
Egg Cream
1h 10min
Fish Ceviche
3h 25min
Sweet Cucumber Pickles
Nenhuma avaliação
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Nenhuma avaliação
Chicken Avocado Gorditas
1h
Baja-Style Fish Tacos
30min
Peach Hand Pies
1h 50min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h
Chicken and Avocado Arepas
1h