Shrimp Creole with Carolina Rice
TM6 TM5

Shrimp Creole with Carolina Rice

4.4 (36 avaliações )

Ingredientes

Carolina Gold Rice

  • 36 oz water
  • 10 oz Carolina Gold rice
    ou 10 oz long-grain rice

Shrimp Creole

  • 16 oz plum tomatoes, halved
  • 8 oz yellow onion, quartered
  • 8 oz red bell pepper, quartered
  • 8 oz celery, cut into pieces (2 in.)
  • 4 garlic cloves
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 tbsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp Tabasco sauce
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 2 tbsp fresh thyme leaves
  • 2 dried bay leaves
  • 12 oz fish stock
  • 16 oz fresh raw shrimp, peeled, deveined (medium, 31-35 count)
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces

Nutrição
por 1 portion
Energia
2891 kJ / 691 kcal
Proteína
33 g
Hidratos de carbono
74 g
Gordura
29 g
Fibra
6 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas