![Shrimp Creole with Carolina Rice Shrimp Creole with Carolina Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4941ED20-91A6-4004-BD2F-935360074791/Derivates/6a4a9375-b499-4cd7-a676-4e24b74dd536.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Carolina Gold Rice
- 36 oz water
-
10
oz Carolina Gold rice
ou 10 oz long-grain rice
Shrimp Creole
- 16 oz plum tomatoes, halved
- 8 oz yellow onion, quartered
- 8 oz red bell pepper, quartered
- 8 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 garlic cloves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Tabasco sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tbsp fresh thyme leaves
- 2 dried bay leaves
- 12 oz fish stock
- 16 oz fresh raw shrimp, peeled, deveined (medium, 31-35 count)
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2891 kJ / 691 kcal
- Proteína
- 33 g
- Hidratos de carbono
- 74 g
- Gordura
- 29 g
- Fibra
- 6 g
Receitas alternativas
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Cioppino
55 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Garlic Shrimp
35 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Beef Chili
1 godz. 5 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min