Dispositivos e acessórios
Shrimp Creole with Carolina Rice
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Carolina Gold Rice
-
water36 oz
-
10 oz long-grain riceCarolina Gold rice10 oz
Shrimp Creole
-
plum tomatoes halved16 oz
-
yellow onion quartered8 oz
-
red bell pepper quartered8 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)8 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
Tabasco sauce1 tsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
fish stock12 oz
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined (medium, 31-35 count)16 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33 g
Energia
2891 kJ /
691 kcal
Gordura
29 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
74 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
CharlestonSavor the South
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cajun Gumbo
1h 30min
Seafood Quesadillas
2h
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Mushroom Risotto
30min
Beef Stroganoff
1h
Avocado Tuna Boats
30min
Green Chili Deviled Eggs
40min
Collard Greens
1h 5min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168h 20min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Corn and Bacon Chowder
1h 15min