Dispositivos e acessórios
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
Preparação 20min
Total 30min
3 kavanoz
Ingredientes
-
havuç uçları kesilmiş, iticiden daha uzun olmayacak şekilde kesilmiş400 - 500 g
-
su500 g
-
beyaz sirke150 g
-
şeker100 g
-
diş sarımsak6
-
kırmızı soğan dilimlenmiş1
-
jalapeño biberi, taze dilimlenmiş2
-
hardal tohumu3 tk
-
dereotu yaprağı9 - 12 filiz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 kavanoz
Sódio
114.9 mg
Proteína
2.3 g
Energia
954.4 kJ /
228.1 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
54.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiral Kesme Aparatı
10 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Acuka
10min
Lokanta Usulü Domates Ezmesi
20min
Matcha Shot
5min
Trileçe
6h 55min
Tavuk Suyu
1h 10min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Glütensiz Pastacı Kreması
15min
Mantarlı Tuz
10min
Vegan, Kaju ve Köz Biber Ezmesi
30min
Köy Ekmeği
2h
İşkembe Çorbası
1h 20min