Dispositivos e acessórios
Frikadeller med kartoffelmos og flødesovs (2200 kcal)
Preparação 50min
Total 1h 15min
5 portioner
Ingredientes
-
fløde200 g
-
hvedemel20 g
-
kartoffel, melet skåret i 2-3 cm stykker1000 g
-
salt1 ½ tsk
-
mælk300 g
-
løg skåret i halve80 g
-
persille, frisk3 kviste
-
vegetabilsk olie30 g
-
fed hvidløg1
-
rasp plus ekstra til rulning50 g
-
æg1
-
blandet hakket kød (halvt svinekød og halvt oksekød)500 g
-
allehånde, stødt (opcional)1 knivspids
-
muskatnød, stødt2 - 3 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
smør40 g
-
worcestershire sauce (opcional)20 g
-
sennep2 tsk
-
vand400 g
-
1 - 2 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon2 tsk
-
ghee smør, usaltet eller olie2 - 3 spsk
-
muskatnød, stødt1 - 2 knivspidser
-
persilleblad, frisk plus ekstra til drys3 stilk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1031 mg
Proteína
28 g
Energia
3500 kJ /
837 kcal
Gordura
59 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
40 g
Hidratos de carbono
51 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Madplan: tirsdag
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Butter chicken
50min
Kødboller med tomatsauce
45min
BBQ pulled kylling
Nenhuma avaliação
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação