Dispositivos e acessórios
Orange Sponge Cake
Preparação 5min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, quartered1
-
medium eggs3
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
plain yoghurt130 g
-
self-raising flour plus extra for flouring250 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
577 mg
Proteína
6.6 g
Energia
1624.9 kJ /
388.4 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
57.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Yoghurt Cake
1h
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Number Cake
2h
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Steamed Chocolate Flan Cake
7h
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
White Bread
3h
Cheesy Triangle Scones
25min
Classic Banana Bread
1h 25min