Dispositivos e acessórios
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
400 g
Ingredientes
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
water75 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Nutrição por 20 g
Energia
31.5 kcal /
131.9 kJ
Proteína
3.8 g
Gordura
0.6 g
Hidratos de carbono
2 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Sódio
2935.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

We Celebrate Our Uniqueness
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
10min
15min
1h 20min
1h
15min
10min
Nenhuma avaliação
3h 40min
Nenhuma avaliação
20min
10min
Nenhuma avaliação